Naruto napjai part1

2012.12.26 23:38

  Egyik nap este mikor Naruto éppen az ichiraku ramentől jött ki haza fele tartott,ekkor egy maccskában hirtelen elbotlott.

-Hülye macska!-kiáltott fel Naruto.Ekkor a kismacska haalmas fekete szemekkel ránézett és azt mondta:,,Miáu."Naruto dühös arca szelíddé vált.

-De édes.Bárcsak haza vihetnélek téged te édes aranyos kicsi macska.

-Hé,ne macskázz már nekem te bányadt arcú szőke!Valaki itt randizni akar!-mosta a fejét a csizmás kalapos kardos kandúr.Vagyis a Csizmás kandúrXD

Naruto eldobta az agyát,ezért nyál csorogva haza fele tartott maga elött meg az agyát rugdosta.Mikor haza ért Kushina rá szólt:

-Naruto,ne vedd ki folyton az agyaat a hejéről nem tesz jót az egészségednek!Meg egyébként is mostsincs sok,ne tegyél rá még egy lapáttal!

-Ne haragudj anya,de olyan jól esik minden olyan nyugott és vidám.-tete helyére az eszét Naruto.

-És milyen napod volt?-érdeklődött Minato miközben félpucéran a hűtőt emelgette.Ám ekor olyan magasra emelte hogy szét ment a könyha szekrény.

-Egész jó.Sakura azt mondta ha apokalipszis lenne és mindenki az egész világon még a növények állatok és az emberek is kihalnának járna vele.Ez bearanyozta a napomat^^Egy macskában már megint elestem és Ichiraku díler aki a rament csinálja ismét kirabolt.

-Ez remek!Remélem mindig ilyen napunk lesz!-mosolygott Kushina és próbált a hűtőböl ki venni egy kis chilit amit a zöldég levesbe akart tenni.-Kész a vacsi!

-Végre!-örült meg a két fiú.Nyomban az asztal köré sereglettek és már ették is a chilis zöldség levesüket.Naruto feje elvörösült.Fölugrott az asztaltól és végig égette Konoha északi városát.Majd vissza jött és azt mondta:

-Húúúúú,anya ez eddig a legjobb chilis zöldség levesed amit valaha csináltál!

-Köszönöm!-szólt Kushina.Ám ekkor hirtelen egy váratlan és perverz vendég toppant be.

folyt........