A Varia élete movie

2013.12.31 22:38

1.fejezet

Egy messzi tájon Olaszországban,ahol mindent beton borít, egy pláza fekszik. Mindenki éli minden napjait vásárolnak, éttermekbe járnak, készülnek ünnepekre és senkinek sem jutott eszébe, hogy ez alatt a beton dzsungel alatt fekszik a jelenleg legnagyobb hatalommal bíró maffia csoport:  a Millefiore. Mélyen a föld és beton réteg alatt egy hosszú folyosó nyúlik, meg amelynek végén egy hatalmas ajtajú szoba látható, melyből halk erotikus nyögések hallatszódnak. Mikor benyitunk a maffia főnök Byakuran és szerelme Emi látszódnak. Eminek az a csuklóján fekszik és egy szál melltartóban épp a maffia főnök nyaldossa kebleit. Piruló arca elégedettséget sugárzott és némi zavart. Azonban Byakuran-t ez nem érdekelte, neki csak az volt a fontos, hogy Emit a magáénak tudjon. Hirtelen kopognak az ajtón és belép rajta Irie Shoichi, Byakuran bal keze.

-Elnézést a zavarásért Byakuran – sama…- ekkor hirtelen visszabújt az ajtó mögé és vérvörös fejjel bocsánatot kért.

- Semmi gond épp befejeztünk. - vette vissza ingjét Emi.

-Ó, igazán?- búslakodott Byakuran- Szóval, mit szeretnél Sho-chan?

Ekkor az ifjú ember kibújt az ajtó mögül és kissé pirulva, kihúzta magát, majd remegő hangon azt mondta:

-Cs-csak figyelmeztetni akartam önt, hogy délután megbeszélés lesz a főteremben.

- Nem felejtettem el, ne aggódj annyit! Akkor Emi-chan, megtennéd, hogy kimész egy kicsit levegőzni. Amúgy is ott lesz Rasiel is, úgy, hogy a nővéred is kint lesz.- simogatta meg a lány fejét majd egy csókot nyomott a homlokára.

- Rendben, de nem értem, miért kell ennyi megbeszélést tartani.- morogta Emi.

- Csak ne kíváncsiskodj édesem!

- Jól van, na!

- De a mostanit nem sokára folytatjuk!- súgta Emi fülébe Byakuran, majd Shoichi kikísérte a lányt a kijárathoz. Mikor kiértek már ott várta őket Usagi és Rasiel akik éppen egymás szájában kutakodtak mikor Rasiel keze kicsit eltévedt és a végén Usagi pólója alá jutott épp a melleihez. Mikor a pár észrevette a közönséget nehezen, de abba hagyták. Rasiel és Shoichi bementek és a lányok elmentek a közeli erdőbe mely közvetlen a város mellett feküdt.

-Ú, úgy imádom az erdőt olyan nyugodt és csendes, mint egy paradicsom. –élvezte a szabadságot Emi.

- Ja és végre nem kutakodik senki a testemen. – mondta széles vigyorral Usagi.

-Ó,igee~n? Én furcsa módon úgy láttam, hogy élvezed. – hajolt nővéréhez perverz vigyorral a hugica.

- Neked tényleg pornó van az agyad helyén. Jó lehet tényleg élveztem egy kicsikét de, melyik nő ne élvezné, ha a szerelmével van?

- Tényleg Usa-nee, te képes lennél elhagyni Rasielt egy másik fiúért aki kedvesebb és érzékibb mint ő?

- Huh, hogy jött ez a kérdés?

- Csak olyan furcsa érzésem van.

Pár másodperc csönd után egy hatalmas robbanás látszódott nem messze tőlük, majd néhány fegyver repült feléjük. A két lány kétfelé ugrott. Emi jobbra, Usagi meg balra. Elővették fegyvereiket és várták az ellenséget. Ám, ellenség helyett két fiatal férfi jelent meg a fák között. Az egyik késeket dobott a másik pedig éppen ugrott a fák között.A lányok elképedve figyelték az izgalmas harcot, csak az volt a fura, hogy nem látták az ellenséget. Talán egymás ellen harcoltak? Az nem lehet, mert a szőke néha védte a béka fiút. A testvérek menedéket kerestek maguknak és onnan figyelték az eseményeket. Nem sokkal később a késeket hajító észrevette Emit majd magával rántotta. Később a másik Usagit is elvitte.

2.fejezet

A két fiú egy kis fa ajtóhoz vitte a lányokat és amint beértek mind a 7 zárat, ami az ajtón volt bezártak. Amikor a lányokat letették a fiúk Emi azonnali hatállyal felpofozta a szőke fiút, akinek olyan fehér volt a bőre, hogy maradt is nyoma.

- Hé, most mentettelek meg a haláltól és ez a hála?- fogta pirosló arcát a fiú.

- Hogy merészeltétek elrabolni a Millefiora főnök barátnőjét? Kik vagytok ti is mit akartok tőlünk?- borult ki Emi.

- Nyugodj meg Emi! Én Kobayashi Usagi vagyok a Millfiore egyik csapatának vezére Rasiel barátnője. Ő meg a kishúgom Kobayashi Emi a Millfiora fővezére Byakurannak a barátnője. Ti kik vagytok?

-Rasiel? Bel-senpai csak hosszabb hajú verziója?- nézett csodálkozva a béka ember.

- Fogd be a szád Fran! Én Belphegor vagyok a Varia zsenije és a vihar gyűrű hordozója. Ő meg Fran a Varia köd gyűrűjének hordozója. Benne nincs semmi érdekes. Ushishishishi~

- Ez gonosz volt egy száműzött hercegtől!

-Tudod ki a száműzött herceg!- vette elő késeit Belphegor, amikor észrevették,hogy a két lány hatalmas nevetéssel élvezi az előadást. A Varia Vihar és Köd őrzője kissé elpirulva hallgatták azt a lágy nevetést mely az egész bázist végig zengette. Belphegor hirtelen elkezdett valami suttogni, amitől a két ifjúnak furcsa mosoly szélesedett az arcán. Mikor a lányok ezt észrevették nem igazán örültek neki. Hirtelen a szőke fiú a kis íjász lányt magával ragadta egy kis szobába és egyből az ágyhoz szegezte.

- Érdekesnek talállak. Mi lenne, a szórakoznánk?

- T-te beteg vagy?- vörösödött el Emi, de nem volt ideje bármit is mondani hisz a szőke fiú egyből a lány nyakát kezdte nyalogatni. Eminek ez ugyan nagyon jól esett,de úgy érezte mintha egy kicsit megcsalná szerelmét. Belphegor viszont ezt nagyon jól tudta úgy, hogy le is ment a mellkasára. Emi ingjét kigombolta, majd a melltartóját is és elkezdett a leány mellbimbójával játszani. A törékeny lány csak nyögött és nyögött,de az érzés még mindig kellemes volt ahogy a fiú szopogatta a bal mellét.

- Kérlek, állj le Belphegor! – lihegett a fél meztelen nő.

- Ez az kiáltsd csak a nevemet, amíg bírod! – élvezett rá Belphegor míg nem kezdte lehúzni Emi nadrágját. A lány egyre hangosabb és vörösebb volt. De Belphegor már nem bírt megállni és már csupaszra vetkőztette a lányt.

- E-ez nem ér….Én itt vagyok meztelenül és te még fel vagy öltözve. – mondta a könnyes szemű Emi.

- Akkor vetkőztess le! – mosolygott rá Belphegor. A szőke fürtjei közül megcsillant a tengerkék szeme és Emit már is transzba ejtette. Emi nem is tétovázott tovább. Az ajkuk olyan gyorsan forrt össze, mint amilyen gyorsan váltakoznak az évszakok. Belphegor pár másodperc alatt már meztelen is volt, de hirtelen nem tudni miért habozott. Emi hátra fésülte a kezével Belphegor frufruját és bájos mosollyal,vörös arccal bíztatta.

- Most ebben a pillanatban a tiéd vagyok és senki másé. Tegyél engem elégedetté és magadat is. Nem számít milyen napszak van én most csak téged akarlak.

A szőke fiú kék szemei kikerekedtek,majd egy halvány mosollyal megtörtént a csoda.